Vietējie labumi

Priežu čiekuru sīrups

Mājražotāja Iveta Reinfelde

Priežu čiekuri ievākti Bernātu mežos, gatavoti uz "dzīvas" uguns. Sīrups nostiprina imunitāti, noder kā ārstniecisks līdzeklis saaukstēšanās gadījumos, kā arī bronhīta un laringīta gadījumos. Profilaktisks līdzeklis atlabšanai pēc pneimonijas. Var izmantot arī kā gardu našķi.

 

Tālrunis: +371 26770304


"Nīcas siers"

„Nīcas siers” tiek gatavots no nepasterizēta rīta slaukuma govs piena, kuru sāk apstrādāt, vēl siltu. Ikkatrs siera ritulis ir meistaru roku darbs un veidots ar lielu atbildību par siera kvalitāti.

 

Atrašanās vieta: ”Sapati - 1”, Nīca, Nīcas novads
E-pasts: nicassiers@gmail.com


Otaņķu gardumi

Mājās cepta maize, pīrāgi, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumi, kas gatavoti no dabiskām izejvielām."Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga katru dienu no zemnieku saimniecībā "Otaņķi" saražotā piena, krējuma, sviesta un miltiem.

 

Tālrunis: +371 29779397
Atrašanās vieta: Z/S "Otaņķi", Otaņķu pagasts, Nīcas novads
E-pasts: parsla1@inbox.lv


Z/S "MELDRI E.B."

Augļkopis un selekcionārs Eglons Brūns piedāvā ābolu, plūškoku, vīnogu un smiltsērkšķu sulas, arī medu un tējas. Saimniecībā ir 50 atzītas ābeļu šķirnes un vairāk nekā 500 saimnieka veidotu hibrīdu.
 
Tālrunis: +371 29427174
Atrašanās vieta: "Meldri", Otaņķu pagasts, Nīcas novads